ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙΑΝΗΣ


8ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ-Aναχώρηση Πέμπτη 7 Μαϊου.

ΜΕΣΟΛΟΓΙ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΖΑΛΟΓΓΟΣ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΤΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ.

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €305 !

1η μέρα.7/5/15. Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό Ηρακλείου. Τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και επιβίβαση στο πλοίο.
2η μέρα.8/5/15. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση μέσω Ρίου – Αντιρρίου. Αφού κάνουμε μια επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο Ηρώων του Μεσολογγίου όπου έχουν ταφεί οστά αγωνιστών, ανδριάντες και προτομές αγωνιστών και φιλελλήνων, όπως του Μάρκου Μπότσαρη κ.α. , θα φθάσουμε στην πόλη της Αμφιλοχίας, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό και ξεκούραση. Στη συνέχεια αναχώρηση για το νοτιοδυτικό άκρο της Ηπείρου την Πρέβεζα, όπου είναι και ο τελικός προορισμός της ημέρας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο διαμονής μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

3η μέρα.9/5/15. Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ιστορικό βράχο του Ζαλόγγου, όπου 63 Σουλιώτισσες με τα παιδιά τους έσυραν το 1803 τον χορό του θανάτου, για να μην πέσουν στα χέρια των ανδρών του Αλή πασά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το πλέον φημισμένο στον αρχαίο ελληνικό κόσμο Νεκρομαντείο της Εφύρας. Επόμενη στάση στο μυθικό ποταμό Αχέροντα. Οι μύθοι, οι θρύλοι, το φυσικό τοπίο της περιοχής σε συνδυασμό με τα παγωμένα νερά και τα κάλλη που αφήνει στο πέρασμά του ο ποταμός, δημιουργούν μια σπάνια ομορφιά. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Σύβοτα ένα γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό που απέχει μόλις 24 χλμ. νότια της Ηγουμενίτσας και αποτελεί το πιο γνωστό κοσμοπολίτικο θέρετρο της περιοχής. Κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο θα κάνουμε στάση σε μία από τις ωραιότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Ελλάδας την Πάργα έχοντας ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
4η μέρα.10/5/15. Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. (Προαιρετική κρουαζιέρα στο Ιόνιο όπου θα επισκευθούμε το Πόρτο Κατσίκι που θεωρείται μια από τις ομορφότερες παραλίες του Ιονίου, το Σπήλαιο Παπανικολή στο Μεγανήσι, το οποίο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποιήθηκε ως κρησφύγετο του θρυλικού υποβρυχίου Παπανικολής, καθώς και

βόλτα γύρω από το νησί του Έλληνα Κροίσου Ωνάση, τον Σκορπιό. Τελευταίος σταθμός της κρουαζιέρας είναι το νησί Μαδουρή, στο οποίο ο μεγάλος ποιητής Αριστοτέλης Βαλαωρίτης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έγραψε τα ποιήματα του. Επιστροφή στο λιμάνι στο Νυδρί). Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση
5η μέρα.11/5/15.Μετά το πρωινό μας και με τις αποσκευές μας αναχωρούμε για τα Ιωάννινα. Απολαμβάνοντας την όμορφη διαδρομή μας, θα φθάσουμε έξω από τα Ιωάννινα στο ονομαστό Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη το οποίο και θα επισκεφθούμε. Άφιξη στα Ιωάννινα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης με τα εξαίρετα δείγματα λα’ι’κής τέχνης και τα παραδοσιακά Γιαννιώτικα γλυκά και τα ασημένια κοσμήματα (προαιρετική επίσκεψη στο Νησάκι της πόλης, που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή –Πασά). Διανυκτέρευση.
6η μέρα.12/5/15. Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό που διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, το Μέτσοβο. Φημίζεται επίσης για την μεγάλη πνευματική του ανάπτυξη. Θα έχουμε το χρόνο να θαυμάσουμε τα πετρόχτιστα αρχοντικά της, τις 20 παραδοσιακές βρύσες, τα πλακόστρωτα καλντερίμια του και θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
7η μέρα.13/5/15. Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά με τις ανάλογες στάσεις στην Άρτα και Ναύπακτο. Άφιξη το απόγευμα στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο.
8η μέρα.14/5/15.Αφιξη στο Ηράκλειο.
Η τιμή ισχύει για γκρούπ με 40-48 πληρωτέα άτομα.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε.καμπίνα ΑΒ4(εσωτ.τετράκλινη)με Minoan Lines)
 Πούλμαν για τις μετακινήσεις όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα
 5 διανυκτερευσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3***
 Πρωινά σε μπουφέ καθημερινά.
 Αρχηγός συνοδός του γραφείου.
 Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης.
 Ατομικές αποδείξεις συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 Εισόδοι σε Μουσεία-αρχαιολ.χώρους , αξιοθέατα και ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Ενορία Παναγίας Καμαριανής-Πατήρ Σταμάτιος Μηλαθιανάκης τηλ.6945879784.
TERRA SANTA TRAVEL KOKKINI XANI TEL.2810390912 – 6946082751 FAX.2810761400 email
info@terrasantatravel.gr, www.terrasantatravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε η ανάρτηση;